Vår filosofi

Mars, 28, 2018 | Beito Husky TEAMET

Vår misjon er å inspirere deg og engasjere deg inn i vår verden. Vi vil at du som gjest skal føle deg rikere på venner og opplevelser når du forlater oss. Vi er virkelig lidenskapelige i det vi gjør, og vi vil prøve å dele denne følelsen med deg! Besøker du oss, vil du ikke føle deg som del av en "masseturisme" attraksjon, men mer som en venn.

SAMFUNNSANSVAR

 

Vi er veldig klar over vårt sosiale ansvar som firma. Vi er stolte over å være støttebedrift for Norsk Luftambulanse , Norges største ideelle medlemsorganisasjon med mer enn 720.000 medlemmer.

Målet er å redde liv og helse gjennom å styrke luftambulansetjenesten i hele Norge. Fordi iblant er det små marginer mellom liv og død.

I 2012 ble Beito Husky Tours offisiell støttespiller av et nasjonalt antimobbeprogram, Trivselsprosjektet, som arbeider aktivt med forebygging av mobbing i norske skoler.

ØKOTURISM

Respekt for naturen og alle levende skapninger, er viktige verdier for oss. Vi ønsker å kommunisere og dele disse verdiene, derfor er det svært viktig at vi tar vare på de ressursene vi ønsker å formidle, istedenfor å konsumere dem.

En ekte økoturismebedrift har sine fundamenter i det lokale samfunnet. Vi er en del av en veldig unik tradisjonsrik samfunnet med røtter i ski og landsbrukstradisjoner. Vi vet hvor viktige disse pilarene er for våre lokale samfunn, og vi prøver å støtte oppunder så godt vi kan.

BHT er stolt bidragsyter til den lokale løypeforeningen som preparerer de mange flotte skiløypene som denne regionen er kjent for.

DET FINNES INGEN GRENSER!

Vår grunntanke er at hvem som helst skal kunne delta på eller lære å kjøre hundespann. Vi er løsningsorienterte, og ser hver utfordring som en mulighet. Funksjonshemming er ingen hindring!

Beito Husky Tours er leverandør av hundespannopplevelser til brukere av Beitostølen Helsesportsenter. En verdenskjent institusjon som gir tilbud til barn, ungdommer og voksne med funksjonsnedsettelse, og en av de fremste i sitt felt i Norge.


Populære opplevelser

Bli inspirert!

Valpetrening av huskyer

Valpetrening av huskyer

Våre små sjarmører elsker aktivitet og er...

Kanoutleie på Beitostølen

Kanoutleie på Beitostølen

I sommeren frister det med en padletur. Begynn...

Wilderness Accommodation Experience

Wilderness Accommodation Experience

Den ligger helt for seg selv på en klippe i...